Kedves Partnerünk!

Kedves Partnerünk!

A HIPA Beszállító-fejlesztési Igazgatóságnak célja, hogy befektető partnereink számára megtaláljuk a megfelelő magyar beszállítókat, így integrálva a magyar vállalati szektort a nagyvállalat értékláncba.

Ennek érdekében beszállítói adatbázist üzemeltetünk, melynek segítségével nagyvállalati érdeklődés esetén ki tudjuk választani azokat a beszállítókat, amelyek megfelelnek a nagyvállalat által támasztott követelményeknek, ezáltal elősegítve, hogy a kiajánlott magyar beszállítóknak lehetősége nyíljon a nagyvállalat beszállítói láncba való bekerülésre.

Beszállítónak tekintünk minden olyan vállalkozást, mely a gyártó tevékenységet végző vállalatok hozzáadott értékláncába termékével vagy szolgáltatásával közvetlenül, vagy indirekt módon szállít be. Az adatbázisnak nem célja alapanyagot előállító, kereskedő, forgalmazó, építőipari kivitelezés, élelmiszeripari termékekkel foglalkozó vállalatokat gyűjteni.

Üdvözlettel,
HIPA Beszállító-fejlesztési Igazgatóság

1. lépés

 personal

A Beszállító-fejlesztési Igazgatóság által kezelt beszállítói adatbázisba való bekerülés feltétele a

Releváns ipari referencia

Legalább ISO 9001 minőségügyi tanúsítvány

Angol nyelvű honlap megléte

Amennyiben az Ön vállalkozása megfelel ezeknek a kritériumoknak, lehetőségük van bekerülni az adatbázisba.

2. lépés

Az adatbázisunk egyaránt tartalmaz direkt és indirekt beszállítókat:

  

Direkt beszállító: végtermékbe beépülő, hozzáadott értékkel rendelkező alkatrészt, részegységet, rendszert gyártó cég

  

Indirekt beszállító: gyártáshoz szorosan kötődő terméket gyártó vagy szolgáltatást nyújtó (mérnöki szolgáltatás, logisztika, csomagolás, stb.) cég

3. lépés

  

Nagyvállalati megkeresés esetén a vállalat kritériumai alapján listát készítünk a potenciális magyar beszállítókról az adatbázis segítségével. Amennyiben a nagyvállalat személyesen is szeretné megismerni a listáról kiválasztott cégeket, üzletember találkozót szervezünk a beszállítói láncba való bekerülés elősegítése érdekében.

A minél pontosabb beszállítói kiajánlások elkészítése érdekében szükségünk van a legfrissebb céginformációkra, ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben szeretnék, hogy kiajánlásra kerüljenek nagyvállalati megkeresés esetén, a supplier##kukac##hipa.hu email címre küldjék meg angol nyelvű, céges bemutatkozó anyagaikat, mely tartalmazza a fontosabb cégadatokat, a referenciákat, a gépparkot, meglévő tanúsítványokat. Bármely további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre, keressenek minket bizalommal.