ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (1055 Budapest, Honvéd utca 20., a továbbiakban: HIPA) honlapja – www.hipa.hu – a HIPA-val szerződéses jogviszonyban álló gazdasági társaság – az ALTmob Korlátolt Felelősségű Társaság – által biztosított, kizárólag a HIPA honlapja számára dedikált szerveren üzemel.

1. Adatkezelő

A honlapon a látogató által megadott, továbbá a honlap használata során rögzített adatok kezelője a HIPA.

2. A kezelt adatok köre és a statisztikai adatok felhasználása

A HIPA a honlap látogatottságának és egyéb statisztikai adatainak mérésére a Google Inc. által biztosított Google Analytics programot használja. A Google Analytics rögzíti különösen a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontját, a megnyitott aloldalak címét, valamint - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusát, továbbá azt az országot és várost, ahonnan a látogató megnyitotta a honlapot. A HIPA-hoz kerülő adatok nem köthetők össze a látogató személyével. A Google Analytics által generált statisztikai adatok felhasználásának kizárólagos célja, hogy a HIPA – a honlap statisztikai adatainak feldolgozásával – a látogatók proaktív és aktuális információkkal történő kiszolgálása érdekében hatékonyan alakíthassa a honlap jövőbeli tartalmát és struktúráját. A HIPA egyéb vonatkozásában nem alkalmaz cookie-kat a honlapján.

3. Az adatkezelés időtartama

A honlap használata során keletkezett ún. session ID-k a honlapot megjelenítő böngésző bezárásával automatikusan törlődnek. A 2. pontban meghatározottak szerint a Google Analytics által generált statisztikai adatok megmaradnak a HIPA-nál a szintén 2. pontban meghatározott felhasználási célból.

4. A törölt aloldalakkal, elavult információkkal kapcsolatos nyilatkozat

Az adatkezelő nem vállalja a felelősséget azokért az adatokért, amelyeket már törölt a honlapjáról, de az internetes keresőprogramok közreműködésével vagy a látogató böngészőjének gyorsítótárából továbbra is megtekinthetők.